Over

Mijn naam is Ludo Struijk. Geboren in Dronten in de polder, opgegroeid in een klein Limburgs dorp. Na een studie Commerciële Economie in Eindhoven heb ik mijn Master Communicatiewetenschap behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

Tijdens mijn studie werkte ik voor online zoekmachine Kelkoo en op de redacties van de Amsterdamse televisiezender AT5 en radiozender 3FM. De muziekindustrie bleek me goed te liggen; tussen 2008 en 2012 werkte ik in verschillende rollen ruim 3,5 jaar bij Universal Music in Baarn.

In 2011 vertrok ik enkele maanden naar Argentinië om Spaans te leren en begeleidde ik als Project Manager bij MeetIn een ondernemersreis naar China.

In 2013 begon ik bij Agents After All. Daar was ik vier jaar verantwoordelijk voor alle online marketing en social media. In deze rol hield ik mij bezig met de online carrières van artiesten en de promotie van concerten en festivals. Ik begeleidde de lancering van websites en apps en in samenwerking met Scrollytelling produceerde ik scrollverhalen voor onder meer Stephanie Struijk, Rico, Sticks & Typhoon en Concert at SEA.

In mijn werk streef ik er altijd naar om veel zelf uit te proberen en te doen. Daardoor ontwikkel ik me in de breedte en leer ik veel. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is dat een verhaal op de juiste manier wordt verteld. Het is mijn missie om individuen en organisaties te helpen bij het vertellen van hun verhaal.

Pepereiland?

Toen ik in 2017 tijdelijk in Zweden woonde, heb ik Pepereiland opgericht. Peberholm (“Pepereiland”) is een klein kunstmatig eiland in het Deense deel van de Sont. Het is aangelegd voor de bouw van de Sontbrug die sinds 2000 Denemarken met Zweden verbindt. Je kent de brug misschien van de televisieserie ‘The Bridge’.

Foto: Wei-Feng Xue
Foto: Wei-Feng Xue (2013) – Bekijk op Flickr